back to weblogFamilie stamboom


Frederik Jourquin heeft na heel wat opzoekingswerk, en na talrijke gesprekken met Hélène Willen (tante Lea), onderstaande stamboom bijeengepuzzeld van de familie rond Oudenaarde/Etikhove.Mijn dochter wil een stukje stamboom hebben van de familie willen.Dit is namelijk de familienaam van haar grootmoeder.Haar oma is Wilhelmina Willen uit Leut en haar vader was Jozef Willen en deze werd geboren te Kessenich op 2/04/1905 en overleed te genk op 17/07/1991.Hij woonde in Leut en was getrouwd met Maria Boers.Het zou fijn zijn als iemand ons nog enkele namen van voorouders kon geven.Alvast bedankt en hopelijk een fijne reactie.
ulrichs marielle (Email) - 28 10 09 - 15:06

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.
 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

About

Welkom “in de bareel”. Bareel is het Frans voor ‘slagboom’. Het café stond vroeger aan de slagboom van een tolweg. Daar groeide het gezin van Gaston en Adriënne op. Nu openen we onder dezelfde naam opnieuw een gezellige ontmoetingsplaats zoals een café kan zijn, maar dan op internet. Tol heb je al betaald, want internet is niet gratis. Drank en sigaretten verkopen we niet. Hier is wel ruimte voor een ontmoeting met je familie!

Zet u bij!

Happy Birthday!